Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, куди в Києві можна звернутися за послугами усного перекладу? Планується зустріч з партнерами, але нажаль, в штаті немає свого перекладача, тому виникла потреба звернутися до сторонньої організації. Яка приблизна вартість таких послуг? Буду вдячний за рекомендації.
Автор, хочу отметить, что в свое время я нашел переводчика через ОЛХ, попробуйте и вы поискать по объявлениям. Контакты у меня сохранились, но барышня сменила мгород проживания, так что делиться контактами смысла нет.
Насправді, я б не радила шукати перекладача на інформаційних порталах. Нічого не маю проти фізичних осіб, але такі послуги треба фіксувати документально, тобто офіційно підписувати договір на надання послуг усного чи то письмового перекладу. В Києві можете звернутися в бюро перекладів, контакти для зв’язку знайдете на сайті ecg.ua/ru/services/interpretation-services/interpretation/
Справедливости ради, хочу отметить, что юридические лица часто дают объявления на подобных ресурсах, так что не только физ лицо пользуется таким ресурсом.
Дякую всім за інформацію, зараз перегляну контакти, бо часу залишилось не так і багато, вартість послуг вже дізнаюсь безпосередньо у менеджера, потім відпишусь про свої враження.