Девочки, вот надумала купить себе автомобиль, но не знаю какую машину лучше купить. Хочется чтобы она и не сильно дорого стоила, ну и чтоб современная и экономная по бензину была. Может вы мне что посоветуете.
Администратор запретил публиковать записи.
Какой автомобиль лучше купить - Киев?
5 года 5 мес. назад #10042
Мы с мужкм тоже долго не могли определиться, какой автомобиль лучше купить. Но потом наткнулись на сайт официального дилера opel-kiev.com.ua на котором увидели автомобиль нового поколения "ASTRA SEDAN". Погуглив по интернету про этот автомобили, мы прочитали много положительных отзывов и купили эту машину и сейчас очень довольны ей.
5 года 3 мес. назад #10819
Девочки, вот надумала купить себе автомобиль, но не знаю какую машину лучше купить. Хочется чтобы она и не сильно дорого стоила, ну и чтоб современная и экономная по бензину была. Может вы мне что посоветуете.
Я дуже добре розумію вас, бо у самого були схожі думки, я ще і студентом був, а вже хотілося купити перше авто. Тільки отримав права і звичайно хотілося щоб машина була максимально безпечною, так як мало ли что) Ще була складність, що дізнався, наскільки дешевше купувати в Європі, але не знав як би зробити це. Так як доставка машини це для мене було взагалі щось складне і незрозуміле. На щастя пожвавішали друзі і підказали мені компанію, яка може пригнати авто з Європи varta.ua/avto-iz-usa . Радий, що звернувся до них, вони пригнали швидко насправді і при цьому не надули, що не подряпали машину і тд. Тому якщо потрібно організувати пригін авто, це кращий варіант. Так зможете сильно заощадити і купити при цьому топовий автомобіль.
5 года 2 нед. назад #12645
Тойота буде трохи надійніше, вона не так часто у нас ламалася. У нас тойота пріус моя і бмв 530i чоловіка. Ось він уже поміняв запалювання у себе і щось там по ходової. У мене тільки були прокачані гальмо і він говорив фільтр поміняв. Машини брали приблизно однаково по часу, з різницею місяці півтора приблизно. Обидві машини б / у але в отличном состоянии продавалися. Можете подивитися на продажів автомобілів в україні www.dexpens.com/Automarket ми там брали авто, ціни адекватні. Але на беху запчастини дорожче коштують ніж на тойоту. Ви це враховуйте.