Девочки, вот надумала купить себе автомобиль, но не знаю какую машину лучше купить. Хочется чтобы она и не сильно дорого стоила, ну и чтоб современная и экономная по бензину была. Может вы мне что посоветуете.
Администратор запретил публиковать записи.
Какой автомобиль лучше купить - Киев?
5 года 9 мес. назад #10042
Мы с мужкм тоже долго не могли определиться, какой автомобиль лучше купить. Но потом наткнулись на сайт официального дилера на котором увидели автомобиль нового поколения "ASTRA SEDAN". Погуглив по интернету про этот автомобили, мы прочитали много положительных отзывов и купили эту машину и сейчас очень довольны ей.
5 года 8 мес. назад #10819
Девочки, вот надумала купить себе автомобиль, но не знаю какую машину лучше купить. Хочется чтобы она и не сильно дорого стоила, ну и чтоб современная и экономная по бензину была. Может вы мне что посоветуете.
Я дуже добре розумію вас, бо у самого були схожі думки, я ще і студентом був, а вже хотілося купити перше авто. Тільки отримав права і звичайно хотілося щоб машина була максимально безпечною, так як мало ли что) Ще була складність, що дізнався, наскільки дешевше купувати в Європі, але не знав як би зробити це. Так як доставка машини це для мене було взагалі щось складне і незрозуміле. На щастя пожвавішали друзі і підказали мені компанію, яка може пригнати авто з Європи . Радий, що звернувся до них, вони пригнали швидко насправді і при цьому не надули, що не подряпали машину і тд. Тому якщо потрібно організувати пригін авто, це кращий варіант. Так зможете сильно заощадити і купити при цьому топовий автомобіль.
5 года 5 мес. назад #12645
Тойота буде трохи надійніше, вона не так часто у нас ламалася. У нас тойота пріус моя і бмв 530i чоловіка. Ось він уже поміняв запалювання у себе і щось там по ходової. У мене тільки були прокачані гальмо і він говорив фільтр поміняв. Машини брали приблизно однаково по часу, з різницею місяці півтора приблизно. Обидві машини б / у але в отличном состоянии продавалися. Можете подивитися на продажів автомобілів в україні ми там брали авто, ціни адекватні. Але на беху запчастини дорожче коштують ніж на тойоту. Ви це враховуйте.